1. Se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşul, oul, coaja de lămâie şi făina. Se frământă rapid, se acoperă cu folie transparentă şi se lasă la rece 2 ore.
2. Se întinde aluatul într-o foaie groasă de 3-4 mm, din care se taie rondele care se pun în forme mici de tarte. Se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, aproximativ 15 minute. Se scot uşor din forme şi se lasă să se răcească.
3. Pentru umplutură, făina se dizolvă în laptele rece. Se adaugă zahărul şi ouăle, apoi se pune deasupra unui vas cu apă clocotită şi se amestecă până se leagă. Se adugă cacaua, iar când se răceşte se amestecă cu nucile pisate şi nuca de cocos.
4. Se umplu tartele cu această cremă, apoi se acoperă cu glazură de ciocolată şi se ornează cu nuci, bombonele şi nucă de cocos.