Mousse exotic

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1/2 pepene galben
  • 2 banane
  • 6 kiwi
  • 1 cutie de frişcă lichidă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1-2 batoane de vanilie
  • frunze de mentă pentru ornat

Mod De Preparare

1. Se curăţă de coajă feliile de pepene şi bananele, se taie cubuleţe şi se dau prin blender, până se obţine o pastă.

2. Frişca lichidă se amestecă cu zahărul vanilat şi se adaugă treptat în piureul de fructe. Cu crema obţinută se umplu paharele până la jumătate.

3. Între timp, se curăţă kiwi de coajă, se taie bucăţele şi se dau prin blender. Piureul obţinut din kiwi se pune în pahare, deasupra cremei de pepene.

4. Paharele se ţin la frigider 1-2 ore. Se ornează cu câte un baton de vanilie şi 2-3 frunzuliţe de mentă.

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.