1. Bucata de muşchi se taie în aşa fel încât să se poată rula şi se bate cu ciocanul de şniţele.
2. Se unge apoi cu unt şi cu ulei de măsline, se condimentează cu sare, cimbru şi piper şi se înfăşoară într-o folie de plastic. Se lasă să stea în frigider 30 de minute.
3. Separat, se curăţă şi se spală morcovii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. Se scoate muşchiul condimentat, se întinde şi se umple cu morcovii fierţi. Se rulează şi se aşază într-o tavă, unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Se bagă în cuptor să se rumenească.
4. Dovleceii se spală, se taie cubuleţe şi se călesc împreună cu ceapa, în uleiul călduţ. Se lasă să se înmoaie şi să scadă şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se stropesc cu oţet balsamic şi se servesc cu muşchiul de porc umplut cu morcovi. Se ornează cu roşii cherry.