Muschi de vita cu sos alb

Retetă Muschi de vita cu sos alb

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 felii muschi filé de vita
  • 1 prafuri sare, piper
Pentru sos:
  • 4 linguri smântâna
  • 1 bucata pahar crema brânza
  • 100 g brânza albastra

Mod De Preparare

Învaţă să pregăteşti corect un muşchi de vită cu sos alb de brânză absolut delicios.

 

1. Gratarul se încinge bine, iar carnea se frige câte 5 minute pe fiecare parte.

 

Dupa ce se ia de pe gratar, se presara sare si piper si se pastreaza la cald.

 

2. Pentru sos, se pun într-o craticioara smântâna, crema de brânza si brânza albastra. Se pun pe foc aproximativ 10 minute, pentru ca cele doua tipuri de brânza sa se topeasca în smântâna.

 

3. Friptura se serveste imediat cu sosul de brânza si garnitura, dupa gust.

Evaluează
Trucuri culinare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!