Muşchi de viţel aromat

Muşchi de viţel aromat

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2.5 kg muşchi de viţel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 4 linguri unt
  • 6 căţei de usturoi întregi
  • 6 cepe
  • 1 morcov
  • 4 crengute cimbru

Mod De Preparare

1. Muşchiul de viţel se spală şi se crestează adânc pe ambele părţi. Se leagă cu aţă să nu se desfacă. Se topeşte untul într-o cratiţă, se adaugă uleiul de măsline şi muşchiul de viţel. Se prăjeşte pe ambele părţi.

2. Ceapa se curăţă şi se taie în jumătăţi. Usturoiul se spală şi se foloseşte întreg. Morcovul se răzuieşte şi se taie rondele groase de un deget. Crenguţele de cimbru se rup pe jumătate.

3. Se adaugă legumele în cratiţă, peste carnea rumenită, şi se dau la cuptor. Se lasă să se coacă timp de aproximativ 50 de minute, până când este bine făcută carnea. Se îndepărtează aţa, se aşază pe un platou şi se pun în jur legumele coapte.

Evaluează
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 vot