Muşchiuleţ de porc în crustă

Muşchiuleţ de porc în crustă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2-3 muşchiuleţi de porc (aproximativ 1 kg de carne)
  • 20-30 g unt sau ulei
  • 100-150 ml vin alb
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri nucă tocată
  • 2 linguri cereale integrale
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita verdeaţă tocată

Mod De Preparare

1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe, se presară cu puţin piper şi se unge cu unt. Se aşază într-o tavă, se stropeşte cu vin şi se coace la foc potrivit 40-45 de minute.

2. Pentru crustă se amestecă muştarul cu oul, nuca tocată, verdeaţa şi cerealele. Se scoate friptura din cuptor, se lasă puţin să se răcească şi se acoperă cu acest amestec. Se pune din nou în cuptor şi se mai coace 10-15 minute.

3. Se serveşte cu garnituri din legume şi salate de sezon.

Evaluează