1. Muşchiul de porc se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie pentru a putea fi umplut. Se condimentează cu sare şi piper, iar la interior se unge cu muştar. Se lasă la rece 30 minute. Ficatul de pasăre se spală şi se lasă 10 minute în apă rece.
2. Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în unt. Se adaugă ficăţeii şi se lasă să fiarbă înăbuşit 15 minute. Când se răcesc, se amestecă cu merele şi oul fiert tăiate cubuleţe, verdeaţa uscată, zeama de lămâie, pătrunjelul tocat mărunt, ouăle bătute şi pesmetul. Se condimentează cu sare şi piper.
3. Se umple muşchiuleţul cu această compoziţie, se leagă cu aţă şi se aşază într-o tavă potrivită. Se stropeşte din când în când cu ulei şi bere şi se coace 60-70 minute. Se serveşte tăiat felii.