1. Din făină, margarină, zahăr pudră şi gălbenuş, se frământă un aluat omogen, consistent. Se rulează cu palmele, până se obţine un baton cu diametrul de aproximativ 4 cm. Se înveleşte aluatul în folie şi se dă la frigider, cam o jumătate de oră.
2. Se scoate aluatul de la rece, se îndepărtează folia şi se taie din el rondele de aproximativ 1 cm grosime.
3. Tava de copt se tapetează cu hârtie specială. Se aşază rondelele de aluat, având grijă ca jumătate dintre ele să aibă „sculptate” ochi şi gură, imitând un chip zâmbitor. Se bagă în cuptorul încins, pentru 20 minute, la foc mic.
4. Umplutura se face dintr-un amestec de gem, ciocolată de menaj rasă şi nucă măcinată.
5. Când s-au răcit fursecurile, se lipesc între ele cu umplutură, o feţişoară şi un fursec simplu.