1. Se spală carnea într-un jet de apă rece şi se lasă la scurs pe un şervet absorbant. Se taie slăninuţa şi baconul cubuleţe şi se condimentează cu sare și piper.
2. Bucata de muşchi se taie pe lungime, astfel încât să se obţină o felie de carne care să se poată rula. Se bate puţin cu ciocanul de şniţele, apoi se condimentează şi se lasă de-o parte. Se pun cubuleţele de şuncă şi bacon, se presară câteva frunze de salvie, se rulează şi se strânge cu aţă de bucătărie.
3. Rulada se aranjează într-o tavă termorezistentă, se condimentează cu sare grunjoasă, cu piper, se unge cu unt şi cu ulei şi se stropeşte cu vinul alb. Se bagă în cuptor, la 190-200°C.
4. Se spală fasolea fideluţă şi se opăreşte în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate în sită să se scurgă şi se prepară cu sare şi unt. Se aranjează pe un platou, se presară fulgii de migdale şi se servesc cu muşchiul de porc rumenit.