Mod De Preparare
Negresa la cană fără ouă este cea mai rapidă rețetă pe care o poți face atunci când nu ai timp să prepari un desert mai elaborat.
În maxim 5-6 minute ai un desert delicios și fără coloranți, conservanți sau aditivi alimentari.
Cum se prepară negresa la cană fără ouă
- Într-o cană de aproximativ 200 ml care poate fi introdusă în cuptorul cu microunde se adaugă făina, zahărul, cacaua, sarea și praful de copt. Se amestecă cu o lingură.
- Se adaugă uleiul, apa și vanilia în cană. Se amestecă foarte bine până se obține un amestec omogen.
- Se adaugă bucățelele de ciocolată sau nuca pisată.
- Cana cu aluat se introduce în cuptorul cu microunde și se alege temperatura cea mai mare. Se lasă la gătit timp de 30 de secunde. Se deschide usa cuptorului și se verifică negresa la cană. Dacă nu este gata se mai lasă încă 30 de secunde. Negresa este gata atunci când aluatul începe să crească spre gura cănii.
- Se scoate negresa din cuptorul cu microunde și se lasă aproximativ 2 minute să se răcească.
- Se servește cu glazură de ciocolată, zahăr pudră sau bombonele colorate.