Am găsit rețeta perfectă de ouă! Perfectă ca aspect, perfectă ca preparare, perfectă ca gust! Norișori de ouă care și se topesc în gură, un gălbenuș de culoarea soarelui, cremos… Super sănătos, super gustos, super rapid! Cei mici vor hăpăi cu plăcere și viteză, cei mari vor savura.
Separă albușurile de gălbenușuri, având grijă să nu spargi gălbenușurile.
Bate albușurile bine cu ajutorul unui mixer – treaptă mediu-mare-, până obții o spumă tare și omogenă. Adaugă ingredientele alese de tine din propunerile de mai sus, cu ajutorul unei spatule de plastic/silicon – ușor și cu mișcări cât mai puține, ca să nu se taie/ dezumfle norișorii.
Cu ajutorul unei linguri, pune pe tava mai devreme pregătită norișorii, la distanță unul de altul și de dimensiuni egale. Cu spatele lingurei formează ușor o gaură, în care pui cu grijă gălbenușul.
Foto: captură Youtube
Alte rețete pentru micul dejun