Omletă cu cremă de brânză

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • 100 g telemea sărată de vacă
  • 200 g cremă de brânză
  • 2 roşii
  • 5-6 măsline
  • 4-5 rondele castraveţi
  • puţin ulei sau unt
  • 1-2 foi salată

Mod De Preparare

1. Se desfac ouăle într-un bol şi se bat cu mixerul câteva minute, se potrivesc cu puţină sare şi se adaugă telemeaua de vacă rasă pe răzătoarea mică.

2. Într-o tigaie se pune puţin unt să se încingă şi se toarnă ouăle bătute. Se lasă la foc potrivit ca la clătite şi se întorc cu atenţie să nu se rupă.

3. Omleta se lasă câteva minute să se răcească, apoi, cu un pahar, se fac forme şi se ung cu un strat subţire de cremă de brânză.

4. Peste brânză se aşază o felie de roşie, un alt strat de brânză şi se ornează cu castraveţi proaspeţi, măsline şi frunze de salată. Se servesc cu pâine sau cu salată verde.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 1 Review(s)
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.