Omletă cu spanac

Retetă Omletă cu spanac

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 8 ouă
  • 200 g spanac proaspăt
  • 300 g caş de oaie
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 felii şuncă
  • 50 g unt

Mod De Preparare

Ce le mai pregăteşti alor tăi la micul dejun? Dacă ai rămas în pană de idei, îţi propun o reţetă inedită de omletă cu spanac. Sănătos şi hrănitor!

1. Spanacul se spală şi se scurge bine apoi se taie ca tăieţeii. Împreună cu usturoiul feliat se pun la călit în untul topit.

2. Se bat ouăle foarte bine, să fie cu spumă şi se toarnă în tigaie peste spanac, la foc mare.

3. Se presară imediat caşul ras pe toată suprafaţa omletei şi se aşază şunca deasupra brânzei. Se mişcă tigaia, nu se amestecă.

4. Se rulează omleta în tigaie şi se mai ţine încă 2-3 minute apoi se scoate. Se lasă 2 minute după care se taie şi se serveşte. Se poate orna cu frunze crude de spanac.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma