Omleta pufoasă a bunicii

omleta pufoasa

De Oana Savin,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 1 lingură de lapte
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
  • ¼ brânză de capră dată pe răzătoare
  • 1 lingură ceapă verde tocată
  • 1 lingură unt

Mod De Preparare

Cremoasă și pufoasă, cu o aromă inconfundabilă de brânză. Aceasta este rețeta de neînlocuit de omletă a bunicii. Atât de bună că nu te poți mulțumi cu o singură porție!

Mod de preparare

Bate ouăle cu o furculiță. Pune peste ele laptele, sarea, piperul și amestecă bine. Adaugă bârznă de capră și ceapa verde.

Topește untul într-o tigaie la foc mediu. Toarnă amestecul și lasă-l să se coacă 5 minute, în timp ce amesteci din când în când.

Pune omleta pe o farfurie și servește-o caldă!

Sursă foto: 123rf.com

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.