Mod De Preparare
Niciodată nu ai mai mâncat ouă umplute cu ceva atât de delicios. Baconul crocant alături de celebra brânză cheddar reprezintă o combinație de neînlocuit.
Mod de preparare
- Pune ouăle într-o oală și acoperă-le cu apă rece. Adu apa la punctul de fierbere și înlătură oala de pe aragaz. Acoper-o și lasă ouălele în apă fierbinte timp de 10-12 minute. Apoi scoate ouăle din apă și lasă-le să se răcească.
- În timp ce ouăle se răcesc se pregătește umplutura. Pune baconul într-o tigaie adâncă. Gătește-le la foc mediu până devin puțin maronii, însă fără a le arde. Mărunțește baconul și pune-l separat într-un bol.
- Decojește ouăle și taie-le pe jumătate. Înlătură gălbenușurile într-un bol mic. Pune peste ele maioneză, bacon și brânză cheddar și amestecă bine până ce totul devine o pastă. Adaugă muștar.
- Umple albușurile cu crema rezultată și pune-le la frigider până la servire.
Sursă foto: 123rf.com