Pacheţele aromate

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 ardei
  • anşoa din conservă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura oţet de mere
  • sare
  • 2 felii lămâie
Pentru umplutură
  • 250 g brânză de vaci
  • 3 linguri smântână
  • 100 g caşcaval ras
  • boia dulce

Mod De Preparare

1. Se coc ardeii, apoi se curăţă şi se pun într-un castron. Se toarnă deasupra uleiul de măsline, oţetul de mere şi se presară un praf de sare. Se lasă 3 de minute.

2. Se prepară crema de brânză: se amestecă cu mixerul brânza de vaci cu smântâna, apoi se adaugă caşcavalul ras şi puţină boia. Se amestecă în continuare până se obţine o pastă.

3. Se umplu ardeii cu pasta de brânză, se aşază pe un platou şi se toarnă deasupra zeama lăsată de ardei. Fiecare ardei se ornează cu lămâie şi cu câte o bucăţică de anşoa.

Evaluează
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.