1. Se curăţă şi se spală pieptul şi se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă. Se feliază şi se bate cu ciocanul de şniţel până se înmoaie. Apoi, bucăţile se ung cu ulei, se presară sare şi piper.
2. Separat se pregăteşte mazărea pentru fiert. Se curăţă şi se pune la fiert cu sare, puţin piper şi ulei la foc mic. Între timp, se bat bine ouăle cu sare şi o linguriţă de muştar, se pune pesmetul pe o farfurie întinsă şi se trece fiecare felie de piept de pui prin pesmet, ou, se adaugă câte o felie de caşcaval, apoi se formează un pacheţel, şi se mai trece o dată prin pesmet şi se pun la prăjit. Se prăjesc 3-4 minute pe fiecare parte, se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge.
3. Când mazărea a scăzut, se pune zahărul, untul şi verdeaţa. Se servesc calde cu o garnitură de salată de roşii.