1. Pieptul de pui se taie fâşii fine şi se pune la călit, la foc iute, cam 5 minute, cât să se pătrundă.
2. Într-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei şi se lasă la încins. Se adaugă ceapa verde, spălată şi tocată în prealabil. Se adaugă ciupercile, apoi ardeii graşi curăţaţi şi tocaţi cubuleţe şi porumbul scurs. Se lasă la înăbuşit, apoi se pun şi roşiile tocate cubuleţe şi pasta de tomate. Se adaugă sare şi piper după gust şi se dă deoparte. Atenţie! Legumele nu trebuie să fie moi la final!
3. Pieptul de pui se amestecă în compoziţia de legume, se adaugă mărarul tocat fin şi ardeii iuţi tăiaţi rondele.
4. Se umplu lipiile după cum urmează: se întinde pe lipii câte un strat de salată verde, apoi se întinde compoziţia, se rulează strâns şi se taie pe din două. Se servesc reci, decorate cu iaurt sau smântână şi cu salată verde.