Pască fără aluat – cea mai simplă rețetă

Pască fără aluat - cea mai simplă rețetă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Aluat
  • 6 ouă mari
  • 100 g zahăr
  • 1 kg brânză de vaci
  • 240 ml lapte
  • 100 g unt topit
  • 8 linguri de gris sau făină
  • 200 g stafide

Mod De Preparare

Pasca fără aluat este rețeta perfectă de Paște pentru cei e nu vor să stea prea mult timp în bucătărie. Este rapidă, simplă și foarte gustoasă.

Putem spune cu ușurință că este cea mai simplă rețetă de pască fără aluat. Nu te complici în bucătorie și într-o oră este gata! Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele și să le pui în tavă, la cuptor.

VEZI aici cum se face și PASCĂ POLONEZĂ (SERNIK) – rețeta rapidă

Cum se prepară pasca fără aluat – rețeta simplă si rapidă

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Se tapetează o formă rotundă cu foaie de copt sau se gresează cu unt.

2. Se bat ouăle cu zahărul.

3. Se adaugă brânza de vaci și se amestecă bine, împreună cu laptele. Se pune apoi și untul topit, grisul sau făina și se amestecă din nou.

4. Se adaugă stafidele și se mai amestecă puțin.

5. Amestecul de pască se toarnă în formă și se coace timp de aproximativ 60 de minute.

6. Pasca se taie după ce s-a răcit.

VEZI aici cum se face Drobul tradițional de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman

Evaluează
1star1star1star1stargray 3.5 / 5 - 23 voturi