Pasta de masline negre

Retetă Pasta de masline negre

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 200 g masline negre fara sâmburi
  • 5 bucati fileuri ansoa
  • 8 bucati capere
  • 1 bucata caţel usturoi
  • 3 linguri ulei de masline

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o pastă de măsline negre după o reţetă simplă şi uşoară.

 

Mod de preparare:

1. Usturoiul curaţat se taie marunt si se pune în bolul mixerului împreuna cu fileurile de ansoa, caperele, maslinele si uleiul.

2. Se mixeaza pâna la omogenizare si se serveste, de preferinţa, pe pâine prajita.

Evaluează
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.