Spaghete carbonara

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 ml smântână
  • 3 gălbenuşuri
  • 250 g bacon
  • 1 ceapă
  • 1 praf sare
  • piper
  • 500 g spaghete

Mod De Preparare

Paste carbonara, o reţetă italiană clasică, . Sunt delicioase şi se fac uşor.

1.    Ceapa tăiată foarte mărunt şi baconul se pun într-o tigaie să se călească.

2.    Între timp, se pun spaghetele la fiert, iar smântâna, gălbenușurile, sarea şi piperul se amestecă.

3.    Când baconul s-a prăjit, se trage tigaia, de pe foc şi se pune amestecul de smântână.

4.    Se adaugă pastele fierte şi bine scurse, se mai pun pe foc pentru 2-3 minute şi se servesc fierbinţi cu piper deasupra.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.