Paste cremoase cu avocado

De Bogdan Galca,

Ingrediente

  • 200 g paste (la alegere)
  • 1 avocado copt
  • o legătură de coriandru proaspăt tocat (opțional)
  • 4 căței de usturoi tocat sau dat prin presă
  • 100 g brânză cu mucegai albastru (Gorgonzola) fărmițată
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute
  • piper măcinat
  • sare
  • apă

Mod De Preparare

Cum se prepară pastele cremoase cu avocado

1. Gătiți pastele conform instrrucțiunilor de pe pachet. Nu uitati să adăugați sare în apă.

2. Între timp scoateți sâmburele fructului de avocado și scoateți pulpa.

3. Într-un blender sau robot de bucătărie puneți avocado, usturoiul și un pic de apă. Amestecați până la omogenizare.

4. Într-un vas adăugați pastele, pasta de avocado cu usturoi, fulgii de ardei iute, coriandrul tocat și bucățile de brânză. Amestecați bine.

5. Pastele se servesc imediat cu piper măcinat deasupra.