Paste cu cârnaţi

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pungă paste, după gust
  • 2 cârnaţi de casă
  • 1 lingura ulei
  • 100 g smântână pentru gătit
  • 50 g caşcaval
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

Pastele cu cârnaţi sunt delicioase şi se fac foarte repede, ideale pentru musafirii neaşteptaţi. Iată reţeta:

1.   Se pun pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Între timp, într-o tigaie încăpătoare sau o cratiţă se călesc în ulei cârnaţii tăiaţi rondele. Se scot pe şervete de hârtie, iar uleiul rămas se aruncă. Pastele se scurg de apa în care au fiert.

2.   În acelaşi vas în care s-au prăjit cârnaţii se pun pastele, rondelele de cârnaţi şi smântâna pentru gătit. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 5 minute.

3. După acest timp, se trage vasul de pe foc, se pune caşcavalul şi se amestecă. Se aduc pastele cu pătrunjel deasupra.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.