Spaghete cu vinete şi alte legume

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • câteva frunze de busuioc
  • telemea bine uscată pentru servit
  • sare şi piper
  • 1 vânătă
  • 1 pachet spaghete

Mod De Preparare

Nu ai nevoie doar de carne ca să faci paste gustoase. Învaţă să prepari nişte spaghete cu vinete şi alte legume fragede, care vor încânta chiar şi pe cei mai mofturoşi oaspeţi.

1. Vânăta spălată se taie felii de un centimetru grosime care se presară cu sare şi se lasă aşa 10 minute. Apoi, se şterg de sucul lăsat şi se prăjesc într-o lingură de ulei.

2. Ceapa tocată mărunt se căleşte într-o lingură de ulei şi, după ce a devenit translucidă, se adaugă bulionul şi 100 ml apă. Se lasă să fiarbă până ce ceapa este fiartă.

3. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece şi se amestecă cu sosul
de bulion.

4. Se serveşte cu felii de vinete prăjite, busuioc mărunt tocat şi telemea rasă.

Evaluează
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.