Paste cu legume

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 5 roşii
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 vinete
  • 2 ardei graşi, roşu şi galben
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri tarhon uscat
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare şi piper

Mod De Preparare

O masă pe care o poţi prepara rapid, este foarte gustoasă, săţioasă şi sănătoasă. Tu ce legume pui în paste?

1. Se taie vinetele rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 minute, apoi se şterg. Ceapa se taie rondele, ardeii curăţaţi se taie bucăţi mai mari, dovleceii se taie rondele. Usturoiul, şi el, se taie în felioare.

2. Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se pun toate legumele fără roşii. După 5 minute se adaugă usturoiul şi ierburile, roşiile şi bulionul. Se presară sare şi piper şi se lasă 15 minute la foc mic.

3. Între timp, se fierb pastele, se scurg şi apoi se pun în tigaie peste legume. Se presară tarhonul şi se amestecă cu grijă fără a sfărâma ingredientele.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 4.5 / 5 - 4 Review(s)
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.