Paste cu peşte

De erikachivu,

Ingrediente

  • 1 pungă taieţei sau alte paste dupa gust
  • 2 conserve mici sau una mare de peste în sos tomat
  • câteva frunze de menta
  • 1 praf piper alb
  • sare

Mod De Preparare

Ai făcut vreodată paste cu peşte? Combinaţia este delicioasă! Vezi reţeta!

1.    În apa rece cu un praf de sare se pun pastele fainoase la fiert.

2.    Între timp, se toaca menta si se amesteca cu conţinutul celor doua conserve de peste cu sos de rosii.

3.    Se scurg pastele si se asaza pe platoul de servit, lasându-le puţin sa se racoreasca. Se asaza deasupra pestele si se aduc la masa cu sare si piper.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa