Paste cu piept de pui

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 300 g piept de pui
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod De Preparare

1. Se fierb pastele în apă cu sare, apoi se dau printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs.

2. Pieptul de pui se taie felii şi se căleşte într-o tigaie încinsă cu ulei de floarea soarelui. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se stinge cu puţină apă şi se lasă la foc potrivit 10 – 15 minute. Se adaugă ardeiul gras tăiat cubuleţe, se mai lasă pe foc 5 minute.

3. Se face un sos din oţet, o lingură de apă, puţină sare, piper şi ulei de măsline. Pastele se amestecă cu pieptul de pui şi parmezanul ras, apoi se stropesc cu sos, se presară verdeaţă şi se pot servi.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.