Paste cu pui și smântână

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 100 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • 300 g paste
  • 200 ml smântână
  • 3-4 frunze busuioc
  • 1 ciorchine roșii cherry
  • sare
  • 2-3 lingurite ulei

Mod De Preparare

1. Se pun pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se scot în sită, se dau prin jet de apă rece şi se scurg.
2. Separat, se taie pieptul de pui cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper şi se călesc, la foc mic, în unt. După ce s-au rumenit, se amestecă cu smântâna.
3. Se tapetează tava cu unt, cu pesmet şi se presară pastele, se adaugă pieptul de pui şi sosul de smântână, roşiile cherry tăiate jumătăţi şi se lasă să se rumenească. Se servesc cu busuioc.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă