Paste cu roşii, busuioc şi măsline verzi

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 roşii mari
  • 2 fire de usturoi
  • 200 g măsline verzi
  • 200 g paste
  • 1 legatura busuioc proaspăt
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

2. Între timp se taie roşiile, usturoiul, busuiocul şi o parte din măsline în bucăţi potrivite. Se pun într-un castron şi se amestecă cu uleiul de măsline, sarea şi piperul.

3. După ce pastele s-au fiert, se scurge apa şi se amestecă cu salata.

4. Înainte de a o servi, se ornează cu frunze de usturoi şi busuioc.

Evaluează
Trucuri culinare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă