Paste primavera ultra rapide la capac

Paste primavera ultra rapide la capac

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 cesti supa de legume
  • 250 g paste linguine
  • 1 bucata ceapa mica tocata
  • 2 cesti bucati de broccoli
  • 500 g sparanghel rupt bucati
  • 1 ceasca ciuperci taiate
  • 4 bucati catei de usturoi tocati
  • 1 praf fulgi de chilli
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca mazare congelata
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 1/4 ceasca smantana grasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 lingurite coaja de lamaie rasa
pentru servit
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 1 praf sare, piper, dupa gust

Mod De Preparare

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort.

Mod de preparare:

Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline pe deasupra.

Când amestecul începe să fiarbă, pune un ceas să sune după 7 minute şi amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, sau ustensile speciale pentru paste.

După cele 7 minute, adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie.

Amestecă în continuu pentru încă 2 minute şi ia oala de pe foc.

Serveşte cu parmezan ras deasupra, după ce ai lăsat pastele să se odihnească puţin în sosul gros.

Evaluează