Paste primavera ultra rapide la capac

Paste primavera ultra rapide la capac

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 cesti supa de legume
  • 250 g paste linguine
  • 1 bucata ceapa mica tocata
  • 2 cesti bucati de broccoli
  • 500 g sparanghel rupt bucati
  • 1 ceasca ciuperci taiate
  • 4 bucati catei de usturoi tocati
  • 1 praf fulgi de chilli
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca mazare congelata
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 1/4 ceasca smantana grasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 lingurite coaja de lamaie rasa
pentru servit
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 1 praf sare, piper, dupa gust

Mod De Preparare

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort.

Mod de preparare:

Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline pe deasupra.

Când amestecul începe să fiarbă, pune un ceas să sune după 7 minute şi amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, sau ustensile speciale pentru paste.

După cele 7 minute, adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie.

Amestecă în continuu pentru încă 2 minute şi ia oala de pe foc.

Serveşte cu parmezan ras deasupra, după ce ai lăsat pastele să se odihnească puţin în sosul gros.

Evaluează
Trucuri culinare

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor