Paste rapide la capac cu spanac

Paste rapide la capac cu spanac

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • 400 g inimi anghinare din conserva
  • 4 bucati catei usturoi
  • 1 bucata ceapa galbena
  • 5 cesti supa de legume
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 350 g paste fettucine
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 20 bucati rotiri de rasnita de piper
  • 120 g spanac congelat

Mod De Preparare

Învaţă să faci paste cu spanac şi anghinare fără efort, aruncând totul într-o oală.

Mod de preparare:

Curăţă ciupercile şi taie felii subţiri. Taie şi anghinarea, ceapa, usturoiul.

Pune supa de legume, uleiul de măsline, ciupercile, inimile de anghinare, ceapa şi usturoiul într-o oală mare.

Rupe pastele fettucine în două şi aruncă-le în oală alături de oregano, cimbru şi nişte piper proaspăt măcinat.

Apasă pe ingrediente, astfel încât să fie toate cât mai adânc scufundate în supă.

Pune un capac peste oală şi dă focul la maxim, până totul fierbe tare.

Când amestecul începe să fiarbă, amestecă bine, pentru ca pastele să nu se lipească. Dă focul mic şi lasă să fiarbă încet 10-15 minute, sau până sutn gata pastele.

După ce sunt gata, adaugă spanacul congelat şi alsă căldura de la paste să topească spanacul îngheţat.

Serveşte pe loc.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.