Paste: Spaghette cu somon şi broccoli

De Ileana,

Ingrediente

  • sare
  • 400 g file de somon
  • 1 legătură pătrunjel
  • 5 lingura rase de sare
  • 500 g spaghete
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 ml smântână lichidă
  • 400 bucata bucheţele de broccoli

Mod De Preparare

► Se separă bucheţelele, de broccoli, se spală în apă cu    oţet, se clătesc şi se fierb în apă sărată, până devin moi.
► Se taie somonul felii. Se spală pătrunjelul şi se toacă mărunt.
► Se fierb pastele al dente, conform indicaţiilor.
► Se încinge uleiul, se căleşte puţin somonul, se adaugă sare şi piper, smântâna lichidă, se mai lasă la foc iute 1 minut, după care se ia de pe foc.

Pastele se scurg şi se varsă în tigaie, se adaugă broccoli, sare şi piper şi se mai lasă pe foc 1 minut. Se adaugă pătrunjelul şi se servesc calde.

Evaluează
Trucuri culinare

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!