Pateu de ton de casă în 10 minute

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 150 g cremă de brânză degresată (light)
  • 2 linguri de pătrunjel tocat
  • 1 lingură ulei de măsline (opțional)
  • un praf de piper
  • un praf de sare

Mod De Preparare

Pateul de ton de casă cu cremă de brânză este ideal pentru cine dorește un produs sărac caloric, ieftin și rapid. În 10 minute se obține un pateu delicios care poate fi servit pe pâine prăjită, sandviș sau cu grisine.

Cum se face pateul de ton de casă în 10 minute

  1. Se scurge tonul de lichidul din conservă. Se pune într-un blender.
  2. Se adaugă crema de brânză și pătrunjelul. Se pasează.
  3. Se condimentează cu sare și piper după gust.
  4. Opțional se poate adăuga ulei de măsline.
  5. Pateul de ton se poate servi imediat.
Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.