Pește cu sos de roșii

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 1 kg rosii cherry
  • 3-4 pesti
  • sare

Mod De Preparare

O rețetă simplă și foarte rapidă – unde mai pui că e și gustoasă! Un grozav pește cu sos de roșii se prepară astfel:

1. Ceapa şi ardeii se taie cubuleţe mici care se pun la călit în ulei. Se presară cu un praf de sare.
2. Se taie şi roşiile, cât se poate de mici, şi se adaugă. Se lasă 10 minute să-şi lase apa şi apoi se adaugă bulionul desfăcut şi el cu puţină apă. Se lasă la fiert alte 10 minute.
3. Se pune peştele curăţat de cap şi coadă, chiar fileuri dacă se poate, şi se lasă să fiarbă în acest sos de legume timp de 10 minute.
4. Se aduce la masă cu pătrunjel.

Îți place carnea de pește? Citește mai multe despre specii de pești pentru consum

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi