Peşte cu sos roşu

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 bucati peşte alb
  • 2 gulii
  • câteva boabe piper
  • 1 foaie dafin
Pentru sos:
  • 100 g roşii uscate, în ulei
  • 50 g muguri de pin
  • 50 g parmezan
  • 150 ml ulei de măsline
  • 4 căţei usturoi

Mod De Preparare

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă!

1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute.

2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin.

3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc fără ulei într-o tigaie. Apoi, se pun în mixer împreună cu celelalte ingrediente fără ulei. Se mixează turnând uleiul în fir subţire ca la maioneză.

4.   Pentru servit, se face un pat din câteva felioare de gulie fierte, apoi se pune sosul şi deasupra peştele.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi