Peşte prăjit în fulgi de ovăz

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 lingura muştar
  • 4 lingura ulei de măsline
  • 100 ml supă de legume
  • sare
  • 600 felie file de peşte
  • sare
  • 2 bucata ouă
  • 150 g fulgi de ovăz
  • 1 lingura făină
  • ulei pentru prăjit

Mod De Preparare

►Se pune muştarul într-un castron. Se amestecă constant şi se toarnă uleiul de măsline şi supa. Se asezonează cu sare şi piper şi se pune la frigider să se răcească.
► Se sparg ouăle într-un castron. Se asezonează cu sare şi piper. Se amestecă fulgii de ovăz cu făina în alt castron.
► Se curăţă peştele. Se dă cu sare. Se unge prima dată cu ou, apoi se dă prin fulgi.
► Se încălzeşte uleiul într-o tigaie. Se prăjesc puţin bucăţile de peşte. După ce s-au prăjit, se pun pe o bucată de hârtie absorbantă, ca să se îndepărteze excesul de grăsime, după care se poate servi cu o garnitură de cartofi natur.

Pentru o dieta sanatoasa, incearca si un terci de ovaz!

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor