Piept de pui umplut învelit în prosciutto

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Gata in:

Ingrediente

2 porții
  • 1 cană spanac baby
  • 2 linguri parmezan , ras
  • 1/3 cană brânză Gouda, rasă
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 300 grame piept de pui (2 jumătăți)
  • 6 felii prosciutto

Mod De Preparare

Un fel de mâncare savuros, pieptul de pui umplut cu un amestec de brânză cu spanac și usturoi, învelit în fâșii de prosciutto și dat la cuptor, este recomandat chiar și în dieta Keto.

Piept de pui umplut învelit în prosciutto – mod de preparare

  1. Amestecă într-un castron spanacul, parmezanul, brânza Gouda și usturoiul.
  2. Despică fiecare jumătate de piept de pui și umple-o cu acest amestec.
  3. Învelește cu feliile de prosciutto, apoi lasă la cuptor 20 minute la 180ºC.
  4. Feliază și servește.

Sursă rețetă și video: sodelicious.ro