Piept de pui umplut învelit în prosciutto

Retetă Piept de pui umplut învelit în prosciutto

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Gata in: min

Ingrediente

2 porții
  • 1 cană spanac baby
  • 2 linguri parmezan , ras
  • 1/3 cană brânză Gouda, rasă
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 300 grame piept de pui (2 jumătăți)
  • 6 felii prosciutto

Mod De Preparare

Un fel de mâncare savuros, pieptul de pui umplut cu un amestec de brânză cu spanac și usturoi, învelit în fâșii de prosciutto și dat la cuptor, este recomandat chiar și în dieta Keto.

Piept de pui umplut învelit în prosciutto – mod de preparare

  1. Amestecă într-un castron spanacul, parmezanul, brânza Gouda și usturoiul.
  2. Despică fiecare jumătate de piept de pui și umple-o cu acest amestec.
  3. Învelește cu feliile de prosciutto, apoi lasă la cuptor 20 minute la 180ºC.
  4. Feliază și servește.

Sursă rețetă și video: sodelicious.ro

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi