Piersici la cuptor

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 8 piersici coapte
  • 8 mieji de nucă
  • 4 linguri migdale măcinate
  • 10 linguri miere
  • 50 g unt
  • zahăr pudră

Mod De Preparare

Piersici la cuptor – un desert simplu, uşor şi rapid. Iată o reţetă pe care o poate face oricine.

1.   Fructele se spală şi apoi se curăţă de pieliţă. Se taie pe lângă sâmbure şi se scoate cu atenţie, să nu se rupă fructul.

2.   Nucile măcinate şi migdalele se amestecă şi apoi se adaugă mierea.

3.   Un vas de cuptor se unge cu unt şi se pun jumătăţile de piersici. Se umplu cu amestecul de fructe uscate cu miere şi se dau la cuptor pentru 30 de minute.

4.   Se servesc presărate cu zahăr, uşor răcite.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa