Piersici la dietă

Retetă  Piersici la dietă

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 kg piersici
  • 1 litru apă
  • 350 g fructoză

Mod De Preparare

1. Se spală borcanele şi se lasă să se usuce. Se spală şi piersicile, apoi se taie felii şi se pun în borcane.

2. Se pun câte două linguri de fructoză în fiecare borcan, apoi se toarnă apă şi se închide, cu capac, fiecare recipient.

3. Într-o oală se pune un prosop, apoi se pun borcanele, se adaugă apă şi se lasă la foc mic, aproximativ 30-35 de minute.

4. Se scot borcanele şi se învelesc într-o pătură până se răcesc, apoi se pot pune în cămară.

Evaluează
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete