Pilaf cu caşcaval

De Ileana,

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti supă de legume sau de pasăre
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval

Mod De Preparare

1. Într-o tavă, se pune orezul în supa gata preparată, la fiert. Când boabele de orez sunt aproape fierte, se adaugă untul şi se amestecă bine, până se încorporează.
2. În compoziţia de mai sus, spre final, se adaugă apoi şi caşcavalul. Se acoperă tava şi se înfăşoară bine, cât se se umfle boabele de orez.
3. Se aşază pilaful în farfurie şi se decorează după gust şi imaginaţie, cu castraveţi din oţet sau cu gogoşar murat.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma