Piure cu spanac

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 4 linguri smântână
  • 600 g cartofi fierţi
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri brânză proaspătă
  • sare

Mod De Preparare

1. Într-o tigaie cu o lingură de unt se călesc 500 g de spanac opărit şi scurs, tocat mărunt. Se adaugă 4 linguri de smântână şi se amestecă la foc mic până scade.

2. Separat, se pasează 600 g de cartofi fierţi cu 200 ml lapte fierbinte, o lingură de unt, 4 linguri de brânză proaspătă şi sare.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare