1. Se frământă un aluat din făina cernută, drojdia de bere şi zahărul dizolvate în apa călduţă, un praf de sare şi ulei. Se acoperă cu un şervet de bucătărie şi se lasă într-un loc cald, la dospit, o oră.
2. Între timp, se încinge cuptorul şi se pregăteşte umplutura. Ciupercile, ceapa şi usturoiul se călesc în unt. Se sting cu vin şi se fierb înăbuşit, până se înmoaie bine ceapa. Se adaugă 50-60 ml suc de roşii şi se condimentează după gust cu sare şi piper. Se amestecă apoi cu ardeiul gras tăiat cubuleţe, şunca tăiată fâşii şi măslinele.
3. Aluatul crescut se întinde într-o foaie subţire şi se pune într-o tavă tapetată cu unt şi făină. Se coace 15-20 minute, apoi se presară umplutura şi se coace în continuare, 20-25 minute.
4. Cu 5 minute înainte de a fi gata se presară pătrunjelul verde tocat mărunt şi caşcavalul ras. Se serveşte cu suc de roşii condimentat după gust.