Pizza cu peşte

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in:

Ingrediente

Pentru aluat
  • 500 g făină
  • 1 cub mic de drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita rasă zahăr
  • 1 vârf de cuţit sare
  • 200 ml apă călduţă
Pentru topping
  • 1 conservă ton
  • 200 g caşcaval
  • măsline
  • ulei pentru uns tava

Mod De Preparare

1. Într-un castron se pun 200 ml apă călduţă în care se adaugă drojdia, sarea şi zahărul. Se lasă maiaua la crescut câteva minute.
2. Într-un lighean, se pune făina, se face o adâncitură în mijloc, se adaugă oul şi apoi se pune maiaua. Se frământă bine, iar când aluatul este aproape gata, se adaugă uleiul şi se frământă până se dezlipeşte compoziţia de pe lighean.
3. Aluatul obţinut se împarte în două şi se dă la frigider cam 30 minute. După cele 30 de minute, se întinde aluatul şi se pune în tava care a fost unsă cu ulei. Deasupra se presară caşcavalul ras şi se acoperă toată suprafaţa aluatului. Cu o furculiţă se pune tonul peste caşcaval şi apoi se adaugă măslinele. Se lasă la cuptor apoximativ 20 de minute.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO
Sfatul medicului