1. Se cerne făina într-un bol şi se adaugă apa, sarea, drojdia şi uleiul. Se încorporează ingredientele şi se obţine un aluat uşor de modelat. Se frământă câteva minute şi apoi se lasă la dospit.
2. Separat, se spală şi se curăţă ciupercile. Se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant şi apoi se taie felii subţiri. Se curăţă ceapa, se spală şi se taie solzişori.
3. Mozzarella se taie cubuleţe sau se rade, iar şunca se taie bucăţi mai mari. Sosul de roşii se condimentează cu cimbru şi busuioc proaspăt.
4. După ce a crescut aluatul de pizza, se întinde cu sucitorul pe planşetă şi apoi se aranjează în tava tapetată cu ulei de floarea-soarelui. Se pune un strat de suc de roşii şi apoi se aranjează ingredientele. Se bagă la cuptor şi se coace la 220˚C. Se serveşte cu sosul picant de roşii.