1. Se cerne făina într-un bol, se face o gaură la mijloc și se adaugă drojdia, sarea, apa minerală și uleiul. Compoziția se frământă și se obține o cocă potrivită. Se acoperă cu un șervet și se lasă la dospit.
2. Separat, se pregătesc ingredientele. Se curăță dovleceii, se taie rondele și se călesc în puțin unt. Roșiile se taie rondele și se condimentează cu sare și piper. Ciupercile se curăță, se spală și se taie feliuțe.
3. Se ia coca, se întinde pe o planșetă și se aranjează în tavă. Se unge cu piureul de roșii, se presară cimbru uscat și apoi se aranjează celelalte ingrediente, după preferință. Pe deasupra, se presară cașcavalul ras.
4. Se introduce tava în cuptorul încălzit în prealabil și se lasă să se rumenească. După ce s-a copt, se servește cu frunze de salată verde și rondele de ceapă roșie și verde.