1. Se amestecă făina cu laptele şi ouăle. Se bate cu telul până se obţine un aluat omogen, apoi se lasă deoparte 10 minute. Din această compoziţie se prăjesc pe rând, într-o tigaie cu puţin ulei 8 clătite mai groase.
2. Pentru cremă, se amestecă laptele rece cu gălbenuşurile, 4 linguri de zahăr, făina, amidonul şi cacaua. Se pun pe foc, la bain-marie şi se amestecă până se obţine o cremă groasă, legată.
3. Brânza dulce se pasează şi se amestecă cu 1 ou, 2 linguri de zahăr şi coaja de portocală.
4. Într-o cratiţă unsă cu unt se aşază clătitele şi alternativ crema de ou cu cacao şi brânza dulce. Se acoperă cu un capac şi se coace în cuptorul încins, 20 minute, apoi se ia capacul şi se mai lasă 10 minute. Se presară cu zahăr şi migdale. Se stropeşte cu sirop caramel şi se ornează cu felii de portocale.