1. Aluatul se scoate cu aproximativ o oră de la rece şi se lasă să se încălzească la temperatura camerei.
2. Între timp, se pregăteşte umplutura. Se curăţă dovleceii şi ciupercile, se spală, se scurg bine de apă şi se taie mărunt. Ceapa şi usturoiul se dau pe răzătoare şi se călesc în uleiul de măsline amestecat cu cel de floarea-soarelui.
3. După ce s-au înăbuşit bine ceapa şi usturoiul, se adaugă legumele tocate mărunt. Se lasă să scadă, se condimentează cu sare şi piper, după gust şi, la sfârşit, se adaugă roşiile tăiate rondele.
4. Se întinde aluatul cu sucitorul şi se aranjează în tava tapetată cu hârtie pentru copt. Se toarnă compoziţia de legume și se presară caşcavalul ras. Se bagă în cuptor şi, după ce s-a rumenit, se serveşte ornată cu busuioc proaspăt.