1. Se amestecă făina într-un bol, cu untul, sarea, gălbenuşurile şi apa, până se obţine o cocă uşor de modelat, care se dă la frigider.
2. Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat cubuleţe şi se lasă să se rumenească. Se adaugă un pic de apă şi se acoperă cu un capac.
3. Ciupercile se spală, se feliază şi se adaugă în tigaie cu pieptul de pui. Se condimentează şi se bagă în cuptor să scadă. Se prepară sosul alb, se topeşte untul, se adaugă făina şi se stinge cu laptele călduţ. Se adaugă sare, piper şi nucşoară şi se toarnă în tava cu puiul şi ciupercile.
4. Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se lasă să se răcească la temperatura camerei. Aluatul se scoate de la rece, se întinde, se împarte şi se aranjează în forma de plăcintă. Se toarnă compoziţia cu ciuperci şi se bagă în cuptor.