Prăjitura imposibilă cu cocos

Prăjitura imposibilă cu cocos

Ingrediente

  • 3/4 ceasca zahar tos
  • 6 linguri margarina
  • 1/2 ceasca faina
  • 1 lingura esenta vanilie
  • 4 oua
  • 1 ceasca nuca de cocos rasa
  • 2 cesti lapte
  • 1/4 lingurita nucsoara

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o prăjitură imposibilă cu nucă de cocos şi nucşoară. Pare magie cum îşi creează singură blatul, în timp ce se coace.

Mod de preparare:

Amestecaţi bine laptele, nuca de cocos, ouăle, vanilia, făina, margarina şi zahărul într-un blender, sau într-un castron, cu mixerul pentru aluat.

Ungeţi o tavă de tarte sau prăjituri cu unt sau ulei şi turnaţi aluatul de prăjitură de cocos în tavă.

Încingeţi cuptorul la 175 de grade (mediu).

Presăraţi un praf de nucşoară peste prăjitură şi daţi la foc mediu circa 45 de minute.

Lăsaţi să se răcească puţin şi tăiaţi felii dreptunghiulare.

 

Evaluează
Alte rețete