Prăjitura imposibilă cu cocos

Prăjitura cu cocos imposibilă

De erikachivu,

Ingrediente

  • 3/4 ceasca zahar tos
  • 6 linguri margarina
  • 1/2 ceasca faina
  • 1 lingura esenta vanilie
  • 4 oua
  • 1 ceasca nuca de cocos rasa
  • 2 cesti lapte
  • 1/4 lingurita nucsoara

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o prăjitură imposibilă cu nucă de cocos şi nucşoară. Pare magie cum îşi creează singură blatul, în timp ce se coace.

Mod de preparare:

Amestecaţi bine laptele, nuca de cocos, ouăle, vanilia, făina, margarina şi zahărul într-un blender, sau într-un castron, cu mixerul pentru aluat.

Ungeţi o tavă de tarte sau prăjituri cu unt sau ulei şi turnaţi aluatul de prăjitură de cocos în tavă.

Încingeţi cuptorul la 175 de grade (mediu).

Presăraţi un praf de nucşoară peste prăjitură şi daţi la foc mediu circa 45 de minute.

Lăsaţi să se răcească puţin şi tăiaţi felii dreptunghiulare.

 

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete